Konstiga moln

Himmelen ser inte ut som den brukar. Molnen har blivit konstigare och konstigare. Så här såg det inte ut för fem år sedan. Kanske är de mänskligt gjorda med den nya tekniken HAARP som kan användas som vapen. Eller beror det på något annat?

Kan det finnas något samband mellan bibelns profetior och dessa molnformationer? Är det Nibiru som närmar sig? Kommer gudarna tillbaka? Bibeln talar ju om förändringar i skyn som ett tecken på att de skall komma.

”Strax efter den tidens lidanden skall solen förmörkas och månen mista sitt sken. Stjärnorna skall falla från skyn och himlens makter skakas.”
Matteusevangeliet 24:

”Människor skall förgås av skräck i väntan på vad som skall komma över världen.”

Lukasevangeliet 21:26

Gordon Sandgren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.